01 Mayıs, 2024, Çarşamba
DOLAR32.4696
EURO34.9533
ALTIN2382.2

Çocuklar ebeveynlerinin trafik polisi olacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çocuklar ebeveynlerinin trafik polisi olacak
Abone ol
Bolu Il Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Tarafından Trafikte Farkındalık Uygulaması Yapıldı. Uygulama çerçevesinde Sürücülerin Yanında Bulunan çocuklara çeşitli Hediyeler Ve Düdük Verildi. Sürücülerin Hata Yapması Durumunda Araçta Bulunan çocuklar Düdük çalarak Ebeveynlerini Uyaracak.

Bolu’da trafik ekipleri tarafından uygulama noktasında çocuklara düdük ve çeşitli hediyeler verildi. Araç içerisinde bulunan küçük çocuklar artık ebeveynlerinin trafik polisi olarak, hata yapmaları durumunda düdük çalacak.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelinde trafik denetimlerini sıkılaştırdı. Ekipler tarafından Anıtpark kavşağında farkındalık uygulaması yapıldı. Yapılan uygulamaya Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı Mehmet Avcı ve emniyet personeli katıldı.

Uygulama çerçevesinde sürücülerin yanında bulunan çocuklara çeşitli hediyeler ve düdük verildi. Sürücülerin hata yapması durumunda araçta bulunan çocuklar düdük çalarak ebeveynlerini uyaracak.

Trafik kurallarına uyduğunu belirten Mustafa Akpınar, "Çok güzel bir şey. Devamı inşallah daha iyi olur. Çocuğuma da düdük verdiler, hata yaptığımda çalması için artık uyarması ona ait. Kurallara gerektiği kadar uyuyoruz" dedi.

"Bu emanete de hep beraber sahip çıkacağız"

Bolu Valisi Erkan Kılıç ise, "Bu Cumhuriyet’i bize Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları emanet etti. Bu emanete de hep beraber sahip çıkacağız. Ülkemizde insanların trafikte güvenli şekilde istedikleri yere gitmeleri önemli. Trafikteki kazaları, can ve mal kayıpları ne kadar azaltırsak Atatürk’ün emanetine o kadar sahip çıkmış olacağız" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sungurluda korkutan ev yangınıÖnceki Haber

Sungurluda korkutan ev yangını

CHP Genel Başkanı Özelden DEVA lideri Babacana ziyaretSonraki Haber

CHP Genel Başkanı Özelden DEVA lideri Ba...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar