19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5586
EURO34.7219
ALTIN2486.9

Cizredeki farkındalık maçında sevinen çocuklar oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cizredeki farkındalık maçında sevinen çocuklar oldu
Abone ol
ŞIRNAK’IN CİZRE İLÇESİNDE ÖZEL ÇOCUKLAR HER YERDE ETKİNLİĞİ DAHİLİNDE DÜZENLENEN ETKİNLİKTE CİZRE ÖZEL UYGULAMA OKULUNDA EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLER İLE POLİS VE ÖĞRETMEN KARMASININ OYNADIĞI FARKINDALIK MAÇI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU.(ABİDİN YEL/ŞIRNAK-İHA)

Şırnak’ın Cizre ilçesinde özel gereksinimli çocuklar her yerde faaliyetleri çerçevesinde düzenlenen etkinlikte Cizre Özel Uygulama Okulunda eğitim gören öğrenciler ile polis ve öğretmen karmasının oynadığı farkındalık maçı renkli görüntülere sahne oldu.


Şırnak’ın Cizre ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Cizre Özel Uygulama Okulu ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından özel gereksinimli çocuklara yönelik organize edilen farkındalık maçı düzenlendi. Konak Mahallesi İlçe Emniyet Müdürlüğü bitişiğinde bulunan halı sahada oynanan farkındalık maçında İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ekrem Bülent Aktürk, Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, Şube Müdürü Mevlit Gayirinal, öğretmenler ve polis memurları Özel Uygulama Okulunda eğitim gören özel gereksinimli çocuklarla hem top oynadı hem de çocukların sevincine ortak oldu. Polis ve öğretmenlerden oluşan takıma karşı halı sahada top oynayan çocukların sergilediği oyun renkli görüntülere sahne olurken, çocukların attıkları golden yaşadıkları sevinç ise sahada bulunan herkeste mutluluğa neden oldu.


Özel gereksinimli çocuklara yönelik organize edilen etkinlikle ilgili açıklama yapan Cizre Özel Uygulama Okulu Müdürü Süleyman Özdemir, ”Bugün özel gereksinimli çocuklarımız öğretmen ve polis memuru karması ile özel bir futbol maçı yaptı. Bu farkındalık etkinliğimizin amacı ötekileştirilmiş özel gereksinimli çocukları topluma kazandırmak ve onların kendilerini her yerde rahatça ifade edebilmeleridir" dedi.


Renkli görüntülere sahne olan futbol maçının sonunda İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ekrem Bülent Aktürk, Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, Şube Müdürü Mevlit Gayirinal ve diğer katılımcılar tarafından çocuklara madalya verildi. Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nazilli Eğriboyunda üçüncü etap çalışmaları sona erdiÖnceki Haber

Nazilli Eğriboyunda üçüncü etap çalışmal...

Avrupa Salon Atletizm Şampiyonasının basın toplantısı gerçekleştirildiSonraki Haber

Avrupa Salon Atletizm Şampiyonasının bas...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar