160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Cizre Kaymakamı Tunç, şehit, gazi ve yetim aileleriyle iftarda bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cizre Kaymakamı Tunç, şehit, gazi ve yetim aileleriyle iftarda bir araya geldi
Abone ol
ŞEHİTLER HAFTASI VE DÜNYA YETİMLER GÜNÜ DOLAYISIYLA ŞIRNAK’IN CİZRE KAYMAKAMLIĞI VE BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NIN ORTAK ORGANİZASYONUYLA ŞEHİT, GAZİ VE YETİM AİLELERİ ONURUNA İFTAR YEMEĞİ VERİLDİ.

ŞIRNAK (İHA) –Şehitler Haftası ve Dünya Yetimler Günü dolayısıyla Şırnak’ın Cizre Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı’nın ortak organizasyonuyla şehit, gazi ve yetim aileleri onuruna iftar yemeği verildi.


Cizre Belediyesi hizmet binasının bahçesinde düzenlenen iftar programına Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç’un yanı sıra Garnizon Komutanı Ramazan Çokkıyak, İlçe Emniyet Müdür Vekili Saffet Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Okan Talay, 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Emre Alcan, siyasi parti temsilcileri, ilgili birim müdürleri, şehit, gazi ve yetim aileleri katıldı.


Cizre İlçe Müftülüğünde görevli hocaları, ebediyete irtihal eden şehit ve gaziler için Kur’an-ı Kerim okudu. İftar vaktinde ise iftar duası ve ilahiler seslendirildi.


İftar sonrası şehit, gazi ve yetim aileleri ile bir araya gelen Kaymakam Tunç, düzenlenen iftar programına katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Talepleri dinleyen Tunç, ailelerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mezar taşı üzerinde en acı doğum günüÖnceki Haber

Mezar taşı üzerinde en acı doğum günü

Erzincanda 1 yılda 114 çiftçi devlet desteğiyle sürü sahibi olduSonraki Haber

Erzincanda 1 yılda 114 çiftçi devlet des...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar