16 Mayıs, 2024, Perşembe
DOLAR32.1998
EURO35.0811
ALTIN2458.5

Cizre emniyetinin hayata geçirdi Umuda Açan Nergis Çiçekleri ve ÇOGEP Projesi sona erdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cizre emniyetinin hayata geçirdi Umuda Açan Nergis Çiçekleri ve ÇOGEP Projesi sona erdi
Abone ol
ŞIRNAK’IN CİZRE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN HAYATA GEÇİRDİĞİ “UMUDA AÇAN NERGİS ÇİÇEKLERİ’’ İSİMLİ ÇOGEP (ÇOCUK VE GENÇLER SOSYAL KORUMA VE DESTEK PROGRAMI) PROJESİ SONA ERDİ. PROJE KAPSAMINDA KURSİYERLERE SERTİFİKA, YARIŞMALARDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE DE ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ.(ABİDİN YEL/ŞIRNAK-İHA)

Şırnak’ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğünün hayata geçirdiği ’Umuda Açan Nergis Çiçekleri’’ isimli Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) projesi sona erdi. Projede kursiyerlere sertifika, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere de ödülleri takdim edildi.


Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği ÇOGEP projesiyle çocuklara, gençlere, bayanlara ve öğrencilere yönelik eğitici ve öğretici kurslar açıp, sosyal aktiviteler düzenleyerek çocuk ve gençleri kötü alışkanlıklardan ve suçtan uzak tutmaya çalıştı. İlçe Emniyet Müdürlüğünün hayata geçirdiği proje sona ererken, projede açılan pasta yapımı ve sunumu kursu kursiyerlerine sertifikaları takdim edilirken, resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilip kadın voleybol turnuvası müsabaka hakemlerine plaket takdimi yapıldı.


Cizre Emniyet Müdürlüğünden konu ile ilgili yapılan açıklamada; ”Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği olarak, ’Umuda Açan Nergis Çiçekleri’’ isimli ÇOGEP projemizin amacı öğrencilerin sosyal gelişimine katkıda bulunmak, toplumsal yaşama ilişkin bilgi ve becerilerini arttırmak, öğrenme ve araştırma becerilerini geliştirmek öğrencileri suç ortamlarından uzak tutmak, verimli zaman geçirmelerini sağlamak, toplumsal farkındalık ve duyarlılıklarını geliştirmek, milli kimlik ve aidiyet duygularını geliştirmek, emniyet teşkilatı ile bölge insanı arasında diyaloğu arttırmak ve bilinçli nesillerin yetişmesine katkı sağlamaktır" denildi.


Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği tarafından Belediye Konferans Salonunda düzenlenen programa Cizre Kaymakam Vekili ve Silopi Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Cizre İlçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Okan Talay, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Öğrenciler kitaplarını bu kez antik kentte okuduÖnceki Haber

Öğrenciler kitaplarını bu kez antik kent...

Alaşehirde Dünya Otizm Günü kutlandıSonraki Haber

Alaşehirde Dünya Otizm Günü kutlandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar