160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Çivrilde avlanması yasak olan kızılgeyiği vurup derisini yüzdüler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çivrilde avlanması yasak olan kızılgeyiği vurup derisini yüzdüler
Abone ol
DENİZLİ’NİN ÇİVRİL İLÇESİNDE AVLANMASI YASAK OLAN KIZILGEYİĞİ VURAN KAÇAK AVCILAR, YAKALANMAMAK İÇİN HAYVANIN DERİSİNİ YÜZÜP ETLERİNİ PARÇALAYARAK GÖTÜRDÜ.

DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Çivril ilçesinde avlanması yasak olan kızılgeyiği vuran kaçak avcılar, yakalanmamak için hayvanın derisini yüzüp etlerini parçalayarak götürdü.


Çivril ilçesinde buluna Akdağ’da yaşayan ve avlanması yasak olan bir kızılgeyik, kaçak avcılar tarafından vuruldu. Vurdukları hayvanın derisini dağ başında yüzen şüpheliler, yakalanmamak için kızılgeyiğin etlerini de parçalayarak zirveden indirdi.



Yürüyüş için çıktıkları Akdağ’a karşılaştıkları ürkütücü manzara karşısında büyük üzüntü yaşayan doğaseverler, durumu Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Afyon 5. Bölge Müdürlüğüne ihbar etti. İhbar üzerine Akdağ’a gelen DKMP Afyon 5. Bölge Müdürlüğü ekipleri, kızılgeyiğin derisi ve bacaklarını muhafaza altına aldı. Şüphelilerin yakalanması ve benzer olayların tekrar yaşanmaması için bölgede önlemlerin artırıldığı öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiyeden Pakistana yardım eliÖnceki Haber

Türkiyeden Pakistana yardım eli

Çivrilde okul kantinleri denetlendiSonraki Haber

Çivrilde okul kantinleri denetlendi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar