160x600
10 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Çırçır Tepesi çöplüğe döndü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çırçır Tepesi çöplüğe döndü
Abone ol
Tekirdağ’ın Eşsiz Manzaralarından Birine Sahip çırçır Tepesi, Duyarsız Vatandaşlar Nedeniyle Adeta çöplüğe Döndü. Gece Saatlerinde Ve Hafta Sonları Yoğun şekilde Ziyaret Edilen Tepede, çöp Yığınları Oluşmaya Devam Ediyor.

Tekirdağ’ın en güzel manzaralarından birine sahip Çırçır Tepesi, duyarsız vatandaşlar nedeniyle adeta çöplüğe döndü. Gece saatlerinde ve hafta sonları yoğun şekilde ziyaret edilen tepede, çöp yığınları oluşmaya devam ediyor.

Şehrin en güzel seyir noktalarından biri olan Çırçır Tepesi, günün her saatinde vatandaşların uğrak yeri oluyor. Özellikle gece saatlerinde ve hafta sonları gençlerin ve ailelerin vakit geçirdiği alan, sorumsuz kişiler yüzünden çöple kaplanıyor. Pet şişeler, karton kutular, plastik poşetler ve yiyecek ambalajları tepede kötü görüntü oluştururken, çevreye atılan atıklar manzaranın güzelliğini gölgeliyor.

Belediye ekipleri tarafından sık sık temizlenmesine rağmen, ertesi gün yine çöp yığınlarının oluştuğu gözlemleniyor. Vatandaşlar, bu durumun önüne geçilmesi için daha sık denetim yapılmasını ve bölgeye çöp kutularının yerleştirilmesini talep ediyor. Çevre kirliliğinin giderek arttığı Çırçır Tepesi’nde, yetkililerin önlem alması gerektiği vurgulanıyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sakaryada otobüs alev topuna döndü: Gökyüzünü kara duman kapladıÖnceki Haber

Sakaryada otobüs alev topuna döndü: Göky...

Atakumda camilere Ramazan temizliğiSonraki Haber

Atakumda camilere Ramazan temizliği

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar