160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Çınarcıktan Kastamonuya destek ekibi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çınarcıktan Kastamonuya destek ekibi
Abone ol
KASTAMONU'DA MEYDANA GELEN SEL FELAKETİ SONRASI ÇINARCIK BELEDİYESİ EKİPLERİ BÖLGEYE DESTEK VERİYOR.

Kastamonu’da meydana gelen sel felaketi sonrası Çınarcık Belediyesi ekipleri bölgeye destek veriyor.


Çınarcık Belediyesi ekipleri Kastamonu’da yaşanan sel felaketinin ardından bölgeye yardıma koştu. Yalova AFAD Yerel Destek ekiplerinin en büyük destekçisi olan Çınarcık Belediyesi Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde çalışmalarını sürdürüyor. Çınarcık Belediyesi ekipleri, aşırı yağıştan dolayı en büyük hasarın meydan geldiği Bozkurt ilçesinde esnaf ve vatandaşların yaralarını sarmasına yardımcı oluyorlar.


Ekipler, Bozkurt ilçesinde kurulan koordinasyon merkezinin yönlendirmesiyle ihtiyaç duyulan bölgelerde mağdur olan esnaf ve vatandaşların hasar gören dükkan ile evlerinin temizliklerini gerçekleştiriyorlar.


Kastamonu’da sel felaketi sonrası bölgedeki vatandaşların yanında olduklarını belirten Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, "Belediye olarak gönüllü personelimizle Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine yardıma koştuk. Ekiplerimiz aşırı yağıştan dolayı en büyük hasarın meydan geldiği Bozkurt ilçesinde esnaf ve vatandaşların yaralarını sarmasına yardımcı oluyorlar. Selden etkilenen tüm vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Gülsoy ihracat rakamlarını değerlendirdiÖnceki Haber

Başkan Gülsoy ihracat rakamlarını değerl...

Antalya turizmi “Sağlık” ile büyüyorSonraki Haber

Antalya turizmi “Sağlık” ile büyüyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar