160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Çiftlikköyde Gacık Deresi yatağı genişletiliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çiftlikköyde Gacık Deresi yatağı genişletiliyor
Abone ol
ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESİ VE DSİ 1. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ İLE İLÇE MERKEZİNDEN GEÇEN GACIK DERESİ’NİN DERE YATAĞINDA GENİŞLETME ÇALIŞMALARI BAŞLADI.

Çiftlikköy Belediyesi ve DSİ 1. Bölge Müdürlüğü işbirliği ile ilçe merkezinden geçen Gacık Deresi’nin dere yatağında genişletme çalışmaları başladı.


Çalışmaların başlangıcına Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, DSİ 1.Bölge Müdürlüğü 13. Şube Müdürü Fehim Öksüz ve belediye birim amirleri katıldı. Silpagar, çalışmaların Gacık Deresi’nin Çiftlik Mahallesi ile Sultaniye Mahallesi arasında kalan 2 kilometrelik kesimi kapsayacağını ifade ederek, “Yıllardır yağışlı mevsimlerde Çiftlikköyü’müzde taşkın tehlikesi yaşatan Gacık Deremizin 2 km’lik kesiminde DSİ ile ortaklaşa olarak genişletme ve ıslah çalışmalarımızı başlattık. 5 metre olan dere genişliğini, iki taraftan yapılacak çalışmalarla 9 metreye çıkarıyoruz. Bize büyük destek veren ve çalışmaların başlangıcına nezaret eden DSİ 1.Bölge Müdürlüğü 13. Şube Müdürü Fehim Öksüz’e ve DSİ’ye teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.


Silpagar, çalışmaların tamamlanmasıyla artık dere yatağından kaynaklı su taşkını gibi sorunların ilçede yaşanmayacağını dile getirdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Afyonkarahisarda bir garip kayıp vakasıÖnceki Haber

Afyonkarahisarda bir garip kayıp vakası

Diyarbekirspora kupa moraliSonraki Haber

Diyarbekirspora kupa morali

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar