12 Ekim 2026, Pazartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Çiftelerde komşuların park kavgası kanlı bitti: 1i ağır 2 yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çiftelerde komşuların park kavgası kanlı bitti: 1i ağır 2 yaralı
Abone ol
Eskişehir’in çifteler Ilçesinde Iki Komşu Arasında çıkan Hurdacı Aracı Park Etme Tartışması Silahlı Kavgaya Dönüştü. Olayda Kurşunların Hedefi Olan Komşu Ağır Yaralanırken, Sokaktan Geçen 12 Yaşındaki Yabancı Uyruklu Bir çocuk Da Bacağından Vuruldu.

Eskişehir’in Çifteler ilçesinde iki komşu arasında çıkan hurdacı aracı park etme tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Olayda kurşunların hedefi olan komşu ağır yaralanırken, sokaktan geçen 12 yaşındaki Suriye uyruklu bir çocuk da bacağından vuruldu.

Olay, Çifteler ilçesinde Erbap Mahallesi Güler Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre aralarında önceden husumet bulunan iki komşu arasında, hurda aracını park mevzusundan dolayı tartışma çıktı. Kavga sırasında taraflardan biri, evinden aldığı silahı ile tartıştığı komşusu C.A’ya ateş açtı. Vurulan C.A., karın bölgesinden yaralandı. Seken kurşunlardan biri ise o sırada sokaktan geçen Suriye uyruklu 12 yaşındaki M.B’ye bacağına isabet etti. Olay yerine ihbar üzerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalenin ardından yaralılar, hastaneye kaldırıldı. Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu, C.A.’nın ise durumunun ağır olduğu, hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Kavgaya taraf A.Y. isimli şahıs gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akşehir Nasreddin Hoca Şenliğinde ‘kayyumlu başlangıç Önceki Haber

Akşehir Nasreddin Hoca Şenliğinde ‘kayyu...

Kastamonuda Tofaş marka otomobil tıra çarptı: 5 yaralı Sonraki Haber

Kastamonuda Tofaş marka otomobil tıra ça...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar