
CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, 21. Olağanüstü Kurultay’da yeniden Genel Başkan seçilen Özgür Özel’i sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla tebrik etti. Kaya, “Birlikte cesaretle iktidara yürüyoruz” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmaniye Milletvekili ve Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, partisinin 21. Olağanüstü Kurultayı'nda yeniden genel başkanlığa seçilen Özgür Özel’i sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla tebrik etti.
Kaya, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Partimizin 21. Olağanüstü Genel Kurulu’nda rekor bir oyla yeniden Genel Başkan seçilen Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i kutluyor, yol arkadaşı olmaktan onur duyuyorum.
Birlikte kararlılıkla, cesaretle iktidara yürüyoruz.”
Açıklamasında CHP'nin "İrade Milletindir Kurultayı"na da değinen Kaya, kurultayın yalnızca bir salon buluşması olmadığını, aynı zamanda ortak bir geleceğe ve iktidar inancına duyulan güçlü bir bağlılık olduğunu vurguladı.
“Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, umut yeniden filizleniyor.
Bugün Cumhuriyet Halk Partimizin 'İrade Milletindir Kurultayı'nda bir aradaydık.
Sadece bir salonda değil, ortak bir geleceğe olan inançta, iktidar inancında buluştuk.
Demokrasiye olan bağlılığın ve halktan yana siyaset anlayışının güçlü sesi yankılandı.
Mücadelemiz sürüyor, umudumuz büyüyor.”

Yorum Yazın