160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ceyhanda çocukların 23 Nisan coşkusu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ceyhanda çocukların 23 Nisan coşkusu
Abone ol
ADANA'NIN CEYHAN İLÇESİNDE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOLAYISIYLA DÜZENLENEN ETKİNLİKTE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ. EYHAN BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA ERDEM, ÖZEL YÜZ BOYAMA VE HATIRA KÖŞESİ DE OLUŞTURULAN ETKİNLİĞE KATILARAK, ÇOCUKLARIN VE AİLELERİN HEYECANINA ORTAK OLDU.

Adana’nın Ceyhan ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.


Ceyhan Belediyesinin kaymakamlık binası önünde düzenlediği etkinlikte çocuklar, halat çekme, sandalye kapma, yumurta taşıma ve halat çekme yarışlarınde eğlenceli anlar yaşadı.


Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, özel yüz boyama ve hatıra köşesi de oluşturulan etkinliğe katılarak, çocukların ve ailelerin heyecanına ortak oldu.


23 Nisan’ın ruhuna uygun olarak barışa ve dostluğa çağrı yapan Başkan Erdem, “Atatürk’ün ‘Yurtta Sulh, Dünyada Sulh’ şiarıyla hareket ediyoruz. Atamızın, ülkemizin her karış toprağına bıraktığı sevgi dolu izinden yürüyoruz” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pendikde refüje çarpan otomobil takla attı: 1 yaralıÖnceki Haber

Pendikde refüje çarpan otomobil takla at...

Işık ihlali yapan kamyon otomobili hurdaya çevirdiSonraki Haber

Işık ihlali yapan kamyon otomobili hurda...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar