160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Çeşmedeki otelden dizüstü bilgisayar çalan zanlının 167 suç kaydı çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çeşmedeki otelden dizüstü bilgisayar çalan zanlının 167 suç kaydı çıktı
Abone ol
Izmir'in çeşme Ilçesinde, Bir Otelin Resepsiyonundan Dizüstü Bilgisayar çaldığı Iddia Edilen Kişi, Konak'ta Yakalandı. çeşme'ye Getirilerek Adliyeye Sevk Edilen Ve Tutuklanan Zanlının 167 Suç Kaydı çıktı.

İzmir’in Çeşme ilçesinde, bir otelin resepsiyonundan dizüstü bilgisayar çaldığı iddia edilen kişi, Konak’ta yakalandı. Çeşme’ye getirilerek adliyeye sevk edilen ve tutuklanan zanlının 167 suç kaydı çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Çeşme’deki bir otelin resepsiyonundan dizüstü bilgisayar çalındı. Olayın Çeşme Emniyet Müdürlüğüne bildirilmesi üzerine, polis ekipleri çalışma başlattı. Polis ekipleri yaptığı araştırma sonucunda, zanlının İzmir’in Konak ilçesinde olduğunu belirledi. B.E., yapılan operasyon sonucu çaldığı dizüstü bilgisayar ile yakalandı. Çeşme Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan B.E., Çeşme Adliyesine sevk edildi. Yapılan yargılama sonucunda tutuklanan B.E.’nin 167 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rektör Ahmet Tekin, Şehir Hastanesini inceledi Önceki Haber

Rektör Ahmet Tekin, Şehir Hastanesini in...

Beypiliç fabrikasında feci kaza: Banda sıkışan işçi hayatını kaybetti Sonraki Haber

Beypiliç fabrikasında feci kaza: Banda s...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar