
Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, Ramazan ayında üniversite öğrencileriyle iftar programında buluşuyor. 14 Mart’ta Ankara’da, 15 Mart’ta İstanbul’da düzenlenecek iftar programlarının detayları ve rezervasyon bilgileri yakında paylaşılacak.
Osmaniye Belediye Başkanıİbrahim Çenet, Ramazan ayı kapsamında üniversite öğrencileriyle bir araya gelmeye hazırlanıyor.
14 Mart’ta Ankara’da, 15 Mart’ta ise İstanbul’da düzenlenecek iftar programlarında öğrencilerle buluşacaklarını duyuran Başkan Çenet, programın detaylarının ve rezervasyon bilgilerinin ilerleyen günlerde paylaşılacağını belirtti.
Başkan Çenet, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sevgili üniversite öğrencilerimiz, Ramazan’da iftar buluşmalarında sizlerle bir araya geliyoruz.
14 Mart’ta Ankara’da, 15 Mart’ta İstanbul’da düzenleyeceğimiz iftar programlarına hepinizi bekliyoruz.
Yer ve rezervasyon bilgilerini ayrıca paylaşacağız.
Sizleri görmeyi dört gözle bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Programın detayları belediyenin resmi iletişim kanalları üzerinden duyurulacak.

Yorum Yazın