14 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Çenet: “75 Kilometrelik Yağmur Suyu Hattı Tamamlandı”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çenet: “75 Kilometrelik Yağmur Suyu Hattı Tamamlandı”
Abone ol
Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, şehrin kronikleşen altyapı sorunlarına neşter vurduklarını açıkladı. 75 kilometrelik yağmur suyu hattının tamamlandığını belirten Çenet, "Osmaniye dinamik bir şehir, biz de işinin ehli kadrolarımızla şehrin önünden koşuyoruz" dedi.

Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı videolu paylaşımda, Osmaniye’nin geleceğine yatırım yaptıklarını vurguladı.

Şehrin altyapı haritası üzerinden yapılan çalışmaları anlatan Çenet, özellikle yağmur suyu tahliye sistemlerindeki son durumu paylaştı.

Başkan Çenet, şehir genelinde yürütülen altyapı seferberliğinin rakamlarını paylaştı. Koordineli bir çalışma yürüttüklerini belirten Çenet, şu ifadeleri kullandı:

"Osmaniye ilimizin merkezinde 75 kilometrelik yağmur suyu giderlerinin yapıldığını biliyor muydunuz?

Harita üzerinde gördüğünüz bu mavi çizgilerin her biri, bir örümcek ağı gibi şehrin yağmur suyu giderlerini göstermektedir.

Bu çalışmalar ofisimizin koordinasyonunda titizlikle yürütülmüştür.

Hatların tamamı temizlenmiş olup şu anda aktif şekilde çalışmaktadır."

Osmaniye’nin Türkiye’nin en dinamik şehirlerinden biri olduğunu hatırlatan Başkan Çenet, son bir yılda yaşanan %5’lik nüfus artışına dikkat çekti.

Şehrin büyüme hızına yetişmek için "durmadan çalışmak" gerektiğini vurgulayarak şunları ekledi:

"Sadece geçen yıldan bugüne beş binden fazla artan bir nüfus artışımız var hamdolsun. Osmaniye dinamik bir şehir. Arkasından koşarsak yetişemeyiz.

Onun için hep ileri, hep ileri diyerek şehrin önünden koşmak zorundayız.

Bizler ne yaptığını bilen, işinin ehli kadrolarız."

Şiddetli yağışlar sonrası bazı bölgelerde yaşanan aksaklıklara da değinen Çenet, binlerce sokağın bulunduğu bir kentte bir veya iki noktadaki tıkanıklığın genel başarıyı gölgelememesi gerektiğini ifade etti.

Komşu illerle kıyaslama yapan Başkan, şunları söyledi:

"Beş-altı bin sokağın bulunduğu bir şehirde bir ya da iki sokakta tıkanma yaşanması maalesef mümkündür. Bunlar lokal sorunlardır.

Bugün Mersin ya da Adana’ya gittiğinizde benzer durumların hayatı tamamen durdurduğunu görebilirsiniz.

Bizde ise ana arterler başta olmak üzere sadece iki ya da üç noktada sorun yaşanmıştır.

Bu noktalar tespit edildi, inşallah buraları da tamamen çözeceğiz."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İzmirde kuyumcuya silahlı soygun girişimi Önceki Haber

İzmirde kuyumcuya silahlı soygun girişim...

Rizede kaldırım işgallerine yönelik reklam operasyonu Sonraki Haber

Rizede kaldırım işgallerine yönelik rekl...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar