160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Çayırovadan deprem bölgesine 5 iş makinesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çayırovadan deprem bölgesine 5 iş makinesi
Abone ol
ÇAYIROVA BELEDİYESİ, KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ MEYDANA GELEN DEPREM SONRASINDA ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE 5 İŞ MAKİNESİ, 5 OPERATÖR VE KAMYONET GÖNDERDİ.

Çayırova Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrasında arama kurtarma çalışmalarında görevlendirilmek üzere 5 iş makinesi, 5 operatör ve kamyonet gönderdi.


Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen deprem dolayısıyla yardım kampanyası başlatan ve bölgeye arama kurtarma timini gönderen Çayırova Belediyesi, yaraları sarmak için tüm imkanlarını seferber etti. Belediye, arama ve kurtarma çalışmalarında görevlendirilmek üzere Kahramanmaraş’a 5 iş makinesi, 5 operatör ve bir kamyonet gönderdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akdeniz Belediyesi yardım kampanyası başlattı, kapılarını vatandaşa açtıÖnceki Haber

Akdeniz Belediyesi yardım kampanyası baş...

MSB: “Hatayda görev yapan Doğal Afet Arama Kurtarma Taburumuz Buse isimli genç kardeşimizi kurtardı”Sonraki Haber

MSB: “Hatayda görev yapan Doğal Afet Ara...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar