160x600
25 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Çantasıyla herkese saldırdı, vatandaş neye uğradığını şaşırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çantasıyla herkese saldırdı, vatandaş neye uğradığını şaşırdı
Abone ol
ESKİŞEHİR’DE YOLU ÜZERİNDE BULUNAN ONLARCA KİŞİYE ELİNDEKİ ÇANTAYLA SALDIRAN KADIN BİR VATANDAŞIN CEP TELEFONU KAMERASI İLE SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ.

Eskişehir’de bir kadın, yolu üzerinde bulunan onlarca kişiye elindeki çantayla saldırarak ortalığı birbirine kattı. Vatandaşlar neye uğradıklarını şaşırırken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.


Odunpazarı ilçesinde kimliği tespit edilemeyen bir kadın, önüne gelen herkese elindeki çantayı adeta bir sopa gibi kullanarak saldırdı. Yol kenarında bir dilenci, bankta oturan kadın ve olaya müdahale edenler de çantalı saldırganın darbelerinden nasibini aldı. Sebepsiz yere yol üzerindeki insanlara saldıran kadına çevredeki vatandaşlar müdahale etti. Zaman zaman gerginliğin yükseldiği olay İki Eylül Caddesi’nde bulunan tramvay durağının yanında son buldu. Tepki gösteren vatandaşlar tarafından ihbar edilen kadın, olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. Yaşanan bu olay ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarıyla kayda alındı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samsundan Türkiyeye sülün ve geyik Önceki Haber

Samsundan Türkiyeye sülün ve geyik

En hüzünlü anların şahitleri: Mezarcılar Sonraki Haber

En hüzünlü anların şahitleri: Mezarcılar

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar