160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Canikte nefes kesen mangala turnuvası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Canikte nefes kesen mangala turnuvası
Abone ol
Canik Belediye Başkanı Ibrahim Sandıkçı ödül Verdi

SAMSUN (İHA) – Samsun’un Canik Belediyesi’nin ilçede düzenlediği Canik Aile Gençlik Mangala Turnuvası, büyük heyecana sahne oldu.

Canik Belediyesi’nin ilçede düzenlediği Canik Aile Gençlik Mangala Turnuvası büyük heyecana ve rekabete sahne oldu. Canik’te bu yıl 3’üncüsü düzenlenen turnuvada katılımcılar, ilkokul, ortaokul ve lise-yetişkin kategorilerinde birincilik için ter döktü. Öğrencilerin aileleriyle birlikte katılım sağladığı turnuva renkli görüntülere sahne olurken, 3 farklı kategoride birincilik ve derece elde eden öğrencilere ödülleri AK Parti Samsun Milletvekili ve MKYK Üyesi Çiğdem Karaaslan, Canik Kaymakamı Şeref Aydın, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

İlçede üçüncüsünü gerçekleştirdikleri Canik Aile Gençlik Mangala Turnuvası’nda bu yıl 240 katılımcının yer aldığını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, "Canik’imizde geleneksel olarak ailelerimizin ve gençlerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Canik Aile Gençlik Mangala Turnuvamız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen Aile Yılı ile ayrı bir öneme sahip oldu. Anadolu’nun kadim akıl, zekâ ve strateji oyunu mangala etrafında ailelerimizle buluştuğumuz turnuvamızda bu yıl 240 katılımcı yer aldı. Aile içi iletişimin artmasını ve geleneklerimizi yaşatmayı hedeflediğimiz Canik Aile Gençlik Mangala Turnuvamızı, ilerleyen yıllarda da düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.

Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen turnuvaya ayrıca Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu, Canik İlçe Jandarma Komutanı Serdar Pars ve vatandaşlar da katıldı. Canik Belediyesi ve Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen turnuva, gerçekleştirilen ödül töreninin ardından son buldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ağrı ekibi halk oyunları bölge finallerinde birinci olduÖnceki Haber

Ağrı ekibi halk oyunları bölge finalleri...

Kocagöz, Göksu mahalle sakinleriyle buluştuSonraki Haber

Kocagöz, Göksu mahalle sakinleriyle bulu...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar