160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Canik Çocuk Kitapları Günleri başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Canik Çocuk Kitapları Günleri başlıyor
Abone ol
‘CANİK ÇOCUK KİTAPLARI GÜNLERİ’ ETKİNLİĞİ, 22-27 KASIM TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen, Türkiye’nin önde gelen yayınevleri ve yazarlarının da katılacağı ‘Canik Çocuk Kitapları Günleri’ etkinliği, 22-27 Kasım tarihleri arasında yapılacak.


Samsun Canik Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Canik Çocuk Kitapları Günleri’ etkinliğinde binlerce farklı kitap stantlardaki yerini alacak, söyleşi ve imza günleriyle çocuklar yazarlarla bir araya gelecek. Çocuklar için birçok etkinliğin düzenleneceğini söyleyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Çocuklarımızda kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlediğimiz bu anlamlı etkinliğimizde ülkemizin önde gelen yazarları ve yayınevleri yer alacak. Çocuklarımız imza günleri ve söyleşi programlarında yazarlarımız ile bir araya gelecekler, birçok eğlenceli aktivite yer alacak” diye konuştu.


Çocukların zihinsel ve kişisel gelişimleri için kitap okumaya teşvik edilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Sandıkçı, tüm aileleri çocuklarıyla birlikte 22-27 Kasım tarihleri arasında gün içinde açılacak stantlara davet etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otomobilin çarptığı kedinin parmakları kırıldı Önceki Haber

Otomobilin çarptığı kedinin parmakları k...

Aydında beklenen yağışlar geliyor Sonraki Haber

Aydında beklenen yağışlar geliyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar