27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Canik Belediyesinden 30 Ağustosa özel hediyeler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Canik Belediyesinden 30 Ağustosa özel hediyeler
Abone ol
Canik Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı Dolayısıyla Düzenlediği çekilişle Birbirinden özel Hediyeleri Vatandaşlarla Buluşturacak.

Samsun Canik Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda çekilişle vatandaşlara birbirinden özel hediyeler verecek.

Canik Belediyesi, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve Canik Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden ülke genelinde düzenlediği ’30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Çekilişi’ ile vatandaşlara 2023-2024 sezonu için özel olarak tasarlanan 10 adet Samsunspor 100. Yıl Gold Forma, 3 adet bisiklet, 5 adet bluetooth kulaklık, 7 adet akıllı saat ve 5 adet spor çantası hediye edecek.

30 Ağustos’a özel 30 hediye

Canik Belediyesi tarafından ’30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Çekilişi’ne ilişkin yapılan açıklamada, katılımcıların Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve Canik Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarında yer alan çekiliş gönderisinde belirtilen katılım şartlarını dikkatle incelemeleri, katılım yönergesi gereğince Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve Canik Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarının takip edilmesi, ilgili çekiliş gönderisinin Twitter üzerinden retweet yapılarak beğenilmesi, Instagram üzerinden ise beğenilmesi ve çekiliş gönderisinin hikâyeye eklenmesi ve her iki sosyal medya platformunda yer alan ilgili çekiliş gönderisinin yorumlar kısmına en az 2 arkadaşını etiketlemesi gerektiği kaydedildi. Canik Belediyesi’nin vatandaşlara 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla birbirinden özel 30 adet hediye vereceği çekiliş programının son katılım tarihi 30 Ağustos 2023 saat 23.59 olarak belirtilirken, çekilişten hediye almaya hak kazanılması için tüm çekiliş şartlarının yerine getirilmesi gerektiği bildirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Denizlili yüzücüler Türkiye finallerinden 3 madalyayla döndüÖnceki Haber

Denizlili yüzücüler Türkiye finallerinde...

Deprem bölgesine anlamlı destekSonraki Haber

Deprem bölgesine anlamlı destek

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar