23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5152
EURO34.8598
ALTIN2428.5

Canik Belediyesi can dostları yalnız bırakmıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Canik Belediyesi can dostları yalnız bırakmıyor
Abone ol
CANİK BELEDİYESİ, İLÇEDEKİ SOKAK HAYVANLARI İÇİN SAHADA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR. KIŞ AYLARI ÖNCESİNDE SOKAK HAYVANLARININ BESLENME SORUNU YAŞAMAMASI İÇİN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ÇALIŞMALARLA İLÇEDE MAMA VE SU ÜNİTELERİNİN SAYISINI ARTTIRAN CANİK BELEDİYESİ, BU ÜNİTELERİN DÜZENLİ OLARAK DOLUM VE BAKIMLARINI GERÇEKLEŞTİRİYOR. SAĞLIK SORUNLARI YAŞAYAN SOKAK HAYVANLARININ VETERİNER HEKİMLER EŞLİĞİNDE TEDAVİLERİNİ GERÇEKLEŞTİREN CANİK BELEDİYESİ, SAHADA BÜYÜK BİR ÖZENLE SÜRDÜRDÜĞÜ ÇALIŞMALARLA SOKAK HAYVANLARINI YALNIZ BIRAKMIYOR.

Canik Belediyesi, ilçede sokak hayvanlarının gerekli tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.


Canik Belediyesi, ilçedeki sokak hayvanları için sahada çalışmalarını sürdürüyor. Kış ayları öncesinde sokak hayvanlarının beslenme sorunu yaşamaması için gerçekleştirdiği çalışmalarla ilçede mama ve su ünitelerinin sayısını arttıran Canik Belediyesi, bu ünitelerin düzenli olarak dolum ve bakımlarını gerçekleştiriyor. Sağlık sorunları yaşayan sokak hayvanlarının veteriner hekimler eşliğinde tedavilerini gerçekleştiren Canik Belediyesi, sahada büyük bir özenle sürdürdüğü çalışmalarla sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor.



Beslenme ihtiyaçları karşılanıyor


Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan mama ve su ünitelerinin düzenli olarak bakım ve dolumlarını gerçekleştiriyor. Gün içerisinde düzenli olarak mama ve su ünitelerini kontrol eden ekipler, sokak hayvanlarının beslenme sorunu yaşamaması için ünitelerin dolumlarını gerçekleştiriyor.



Tedavileri gerçekleşiyor


Canik Belediyesi sağlık sorunu yaşayan sokak hayvanlarına yönelik tedavi ve rehabilitasyon hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. İlçede sağlık sorunu yaşayan sokak hayvanlarına Canik Belediyesi veteriner hekimleri tarafından müdahale ediliyor. İlçede tespit edilen ve belediyeye gelen ihbarlar üzerine sağlık sorunu yaşayan sokak hayvanlarına anında ulaşan Canik Belediyesi veteriner hekimleri, onların tedavilerini gerçekleştiriyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Denizlide ilk kez ev sahibi olacaklar kura heyecanı yaşadıÖnceki Haber

Denizlide ilk kez ev sahibi olacaklar ku...

Ak Partiden kandil simidi hayrıSonraki Haber

Ak Partiden kandil simidi hayrı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar