160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Çanakkalede su fiyatlarına yüzde 35 zam

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkalede su fiyatlarına yüzde 35 zam
Abone ol
ÇANAKKALE BELEDİYESİ TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİSİ TOPLANTISINDA SU ABONELERİNE YÜZDE 35 ORANINDA ZAM YAPILDI. BİRİNCİ KADEME TARİFE ÜCRETİ 4,77’DEN 6,20’YE YÜKSELDİ.

Çanakkale Belediyesi temmuz ayı olağan meclis toplantısında suya yüzde 35 zam yapıldı. Birinci kademe tarife ücreti metreküp başına 4,77’den 6,20’ye yükseldi.


Çanakkale Belediyesi temmuz ayı olağan meclisinde gündem maddeleri arasında yer alan suya zam görüşüldü. Yapılan sunumun ardından konutta 0 ile 10 metreküp arası olan birinci kademede 4.77 TL olan metreküp ücreti 6.20 TL’ye, 5.45 TL olan ikinci kademe ücreti 8 TL’ye yükseltilirken, 30 metreküp ve üzerinde herhangi bir değişiklik yapılmadı. İYİ Partili bir üyenin çekimser oyu ve AK Partili üyelerin ret oyu verdiği suya yüzde 35 zam maddesi, mecliste CHP’li üyelerin oy çokluğu ile kabul edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kuşadasında denizde erkek cesedi bulunduÖnceki Haber

Kuşadasında denizde erkek cesedi bulundu

Burak Kızılhan: “Tüm çalışmalarımız şampiyonluk için”Sonraki Haber

Burak Kızılhan: “Tüm çalışmalarımız şamp...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar