160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Çanakkalede sağlık ekipleri oy kullanmak isteyen hastalara destek olacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkalede sağlık ekipleri oy kullanmak isteyen hastalara destek olacak
Abone ol
çanakkale’de Il Sağlık Müdürlüğü Ekipleri, 28 Mayıs Pazar Günü Yapılacak Olan Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Sandığa Gidemeyecek Durumda Olan Veya Hastanede Tedavi Altında Olup Da Oy Kullanmak Isteyen Vatandaşların Oy Kullanması Için Hizmet Verecek.

Çanakkale’de İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sandığa gidemeyecek durumda olan veya hastanede tedavi altında olup da oy kullanmak isteyen vatandaşların oy kullanması için hizmet verecek.

28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Çanakkale’de sağlık sorunları nedeniyle sandığa gidemeyecek durumda olan veya hastanede tedavi altında olup da oy kullanmak isteyen vatandaşların oy kullanması için Evde Sağlık Hizmetleri hizmet verecek.

Oy kullanmak isteyen vatandaşlar oy kullanmak için Evde Sağlık Hizmetlerinin "4443833 - 0 286213 08 80” numaralarını arayıp talepte bulunabilecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çöp taksiler ile temizliğe devam Önceki Haber

Çöp taksiler ile temizliğe devam

Sürüsünden kopan leylek yol kenarındaki su birikintisinden susuzluğunu giderdi Sonraki Haber

Sürüsünden kopan leylek yol kenarındaki...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar