160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Pazarcıkta depremzede vatandaşlarla bayramlaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Pazarcıkta depremzede vatandaşlarla bayramlaştı
Abone ol
ÇANAKKALE VALİSİ İLHAMİ AKTAŞ, 6 ŞUBAT’TA KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ MEYDANA GELEN VE 10 İLİ ETKİLEYEN DEPREM BÖLGESİNDE PAZARCIK İLÇESİNDE DEPREMZEDE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem bölgesinde depremzede vatandaşlarla bayramlaştı.


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatı ile Ramazan Bayramının 1’inci gününde 81 İl Valisinin deprem bölgesine görevlendirilmesi çerçevesinde Çanakkale Vali İlhami Aktaş’ta, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde vatandaşlarla bayramlaştı.


Vali İlhami Aktaş, Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ile birlikte Pazarcık ilçesi geçici barınma alanları Okçular Vakfı Türk Obası, Yukarı Pazarcık Geçici Barınma Merkezi, Atatürk Parkı Çadır Kenti ve Belman Çadır Kentini ziyaret ederek vatandaşlarımıza sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesi temennisinde bulundu.


Bir süre depremzede vatandaşlarla sohbet eden Vali İlhami Aktaş, depremzedelere devletin her daim yanlarında olduğunu belirterek, Ramazan Bayramlarını tebrik etti. Çocuklarla da yakından ilgilenerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, çocukların da bayramını kutladı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa turizminde bayram bereketiÖnceki Haber

Şanlıurfa turizminde bayram bereketi

Bariyerlere saplanan otomobil paramparça olduSonraki Haber

Bariyerlere saplanan otomobil paramparça...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar