160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Çanakkale Boğazında sis nedeniyle feribot seferleri durduruldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale Boğazında sis nedeniyle feribot seferleri durduruldu
Abone ol
çanakkale Boğazı’nda Yoğun Sis Nedeniyle çanakkale-eceabat, çanakkale-kilitbahir Ve Lapseki-gelibolu Feribot Seferleri Geçici Olarak Durduruldu.

Çanakkale Boğazı’nda yoğun sis nedeniyle Çanakkale-Eceabat, Çanakkale-Kilitbahir ve Lapseki-Gelibolu feribot seferleri geçici olarak durduruldu.

Çanakkale Boğazı’nda etkisini artıran yoğun sis, deniz ulaşımında aksamalara neden oldu. Görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle boğaz trafiği saat 17.40 itibarıyla çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı. Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri, kuzey ve güneyden giriş yapacak gemi kaptanlarını telsizle uyarıp, boğaz trafiğinin kapatıldığını duyurdu. Gemiler demir bölgelerinde beklemeye başladı.

Çanakkale Boğazı’nda yoğun sis nedeniyle feribot seferleri de geçici olarak durduruldu. Çanakkale Boğazı ve Adalar hattında deniz ulaşımını sağlayan Gestaş tarafından yapılan açıklamada, "Lapseki-Gelibolu, Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir hatlarında seferlerimiz yoğun sis nedeniyle geçici süreyle durdurulmuştur" denildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trendyol Süper Lig: Başakşehir: 4 - Samsunspor: 0 (Maç sonucu) Önceki Haber

Trendyol Süper Lig: Başakşehir: 4 - Sams...

Piatek, gol krallığı yarışında farkı açtı Sonraki Haber

Piatek, gol krallığı yarışında farkı açt...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar