160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Çanakkale Belediyesi genel temizlik çalışmalarını sürdürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale Belediyesi genel temizlik çalışmalarını sürdürüyor
Abone ol
çanakkale Belediyesi Tarafından, Il Trafik Komisyonu Kararı Gereğince Piri Reis Caddesinin Donanma Kavşağından 116 Jandarma Kavşağına Kadar Olan Kısmında çift Yönlü Olarak Genel Temizlik çalışması Gerçekleştirildi.

Çanakkale Belediyesi tarafından, İl Trafik Komisyonu kararı gereğince Piri Reis Caddesinin Donanma Kavşağından 116 Jandarma Kavşağına kadar olan kısmında çift yönlü olarak genel temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Bakım ve temizlik çalışması için önceden yapılan duyurular çerçevesinde caddenin ilgili bölümü araç parklarına kapatıldı. Sabah saatlerinde başlatılan çalışmalarda Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce cadde üzerinde süpürge ve yıkama başta olmak üzere detaylı temizlik gerçekleştirildi.

Ayrıca aynı gün, Çanakkale Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünce de yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarının genel temizlik ve bakımları yapıldı.

Çanakkale Belediyesi’nden yapılan açıklamada, İl Trafik Komisyonu kararı gereğince detaylı temizlik ve bakım çalışmaları, belirlenen program dahilinde ana caddelerde duyurular yapılarak rutin olarak sürdürüleceği belirtilerek, vatandaşlara da bu çalışmaya park yasağına uyarak katkı verdikleri için teşekkür edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kuşadası Ticaret Odası, Aydında temaslarda bulundu Önceki Haber

Kuşadası Ticaret Odası, Aydında temaslar...

UNESCO tarafından Hoşgörü Ödülü alan pastanede adeta tarih yaşatılıyor Sonraki Haber

UNESCO tarafından Hoşgörü Ödülü alan pas...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar