160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Çamelinde doğalgazlı hayat başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çamelinde doğalgazlı hayat başlıyor
Abone ol
ÇAMELİ İLÇESİNDE DOĞALGAZA KAVUŞURKEN İLK KULLANIMA ÇAMELİ BELEDİYESİ KIZ VE ERKEK MİSAFİRHANESİYLE BAŞLADI. ÇAMELİ BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ARSLAN, “ABONELİK İŞLEMLERİNİ TAMAMLAYAN VATANDAŞLAR, BU KIŞ İTİBARIYLA DOĞALGAZLA ISINABİLECEK” DEDİ.

DENİZLİ(İHA) – Çameli ilçesinde doğalgaza kavuşurken ilk kullanıma Çameli Belediyesi Kız ve Erkek Misafirhanesiyle başladı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Abonelik işlemlerini tamamlayan vatandaşlar, bu kış itibarıyla doğalgazla ısınabilecek” dedi.



Denizli’nin Çameli ilçesinde geçtiğimiz aylarda başlayan doğalgaz çalışmalarıyla ilk abonelik Çameli Belediyesi Kız ve Erkek Misafirhanesi oldu. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ilçede doğalgaz yatırımı için merkezde yatay sondaj çalışmalarında belirli bir noktaya ulaştıklarını belirtti. Doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasıyla ilçede vatandaşların rahatlıkla doğal gazı kullanmaya başlayacağını belirten Başkan Arslan, “Çameli’mizin bir hayalini de gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çameli ilçemizin ilk doğalgaz abonesi Çameli Belediyesi Kız ve Erkek Misafirhanesi abonelikleri tarafımızca alınmıştır. Abonelik işlemlerini tamamlayan vatandaşlar, bu kış itibarıyla doğalgazla ısınabilecek. Temiz enerji doğalgaz ilçemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MESKİ personeli yangın tatbikatı eğitimine katıldı Önceki Haber

MESKİ personeli yangın tatbikatı eğitimi...

Veremden erken tanıyla korunun Sonraki Haber

Veremden erken tanıyla korunun

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar