160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Çalışkan: “Aile kavramı önemini kaybetmeye başladı”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çalışkan: “Aile kavramı önemini kaybetmeye başladı”
Abone ol
Yüreğir Ilçe Müftüsü Dr. Süleyman şahin, Anadolu Aslanları Işadamları Derneği (askon) Adana şube Başkanı Recep çalışkan’ı Ziyaret Ederek, Dernek Faaliyetleri Hakkında Bilgi Aldı.

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, son zamanlarda aile kavramının önemini kaybetmeye başladığını bu durumun gençler üzerinde olumsuz etkiler bıraktığını söyledi.

Yüreğir İlçe Müftüsü Dr. Süleyman Şahin, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan’ı ziyaret ederek, dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

ASKON Başkanı Recep Çalışkan, ziyarette gençliğin önemine vurgu yaparak, gençlerin cami ve cemaati sevmesi gerektiğini ifade etti. Çalışkan, ayrıca ahlaklı, imanlı, vatanını ve milletini seven bir neslin, şuurlu imamların rehberliğinde yetişebileceğini belirterek, “Son zamanlarda aile kavramı önemini kaybetmeye başladı. Bu durum gençler üzerinde olumsuz etkiler bırakıyor” dedi.

Yüreğir İlçe Müftüsü Dr. Süleyman Şahin ise ziyaretin sonunda ev sahibi Recep Çalışkan’a teşekkürlerini ileterek, "Bu vatan hepimizin, bu camiler hepimizin, bu gençler bizim ve her birimiz birer din görevliliğinin yanında birer din gönüllüsüyüz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kamyonetten dışarı alkol şişesi attılar, 13 bin TL ceza yediler Önceki Haber

Kamyonetten dışarı alkol şişesi attılar,...

‘Bir Çift Mavi Gözün Işığında AKSMde Sonraki Haber

‘Bir Çift Mavi Gözün Işığında AKSMde

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar