160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Çaldıran-Doğubayazıt Karayolu ulaşıma açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çaldıran-Doğubayazıt Karayolu ulaşıma açıldı
Abone ol
VAN’DA ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞI VE OLUMSUZ HAVA ŞARTLARI NEDENİYLE GECE KAPANAN ÇALDIRAN-DOĞUBAYAZIT KARAYOLU, YÜTÜRÜLEN ÇALIŞMALAR SONUCU SABAH SAATLERİNDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI.

Van’da etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle gece kapanan Çaldıran-Doğubayazıt Karayolu, yürütülen çalışmalar sonucu sabah saatlerinde yeniden ulaşıma açıldı.


Van’da etkili olan kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz etkiliyor. 347 yerleşim yeri yolunun ulaşıma kapandığı şehirde, Van Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü ekipleri de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kar yağışı ve tipiden dolayı Van-Bahçesaray ile Çaldıran-Doğubayazıt Karayolu da dün gece saatlerinde ulaşıma kapandı. Karayolları ekiplerinin geceden beri sürdürdüğü çalışmalar sonucu, Çaldıran-Doğubayazıt Karayolu sabah saatlerinde yeniden ulaşıma açıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kanser ve beslenme ilişkisiÖnceki Haber

Kanser ve beslenme ilişkisi

Polisler, iki kardeşin kar topu eğlencesine ortak olduSonraki Haber

Polisler, iki kardeşin kar topu eğlences...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar