160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Çaldan eko turizm hamlesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çaldan eko turizm hamlesi
Abone ol
Denizli'nin çal Ilçesinde Turizm Hareketliliğini Artırmak Amacıyla çalışmalarını Sürdüren çal Belediye Başkanı Ahmet Hakan, Türkiye'nin çeşitli Bölgelerinden Gelen Karavancıları Hançalar Deresi Mesire Alanında Misafir Etti.

Denizli’nin Çal ilçesinde turizm hareketliliğini artırmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Çal Belediye Başkanı Ahmet Hakan, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen karavancıları Hançalar Deresi Mesire Alanında misafir etti.

Karavancılar, Hançalar Deresi Mesire Alanını çok beğendiklerini ifade ederken, Çal Belediye Başkanı Ahmet Hakan ile turizm konusunda görüş alışverişinde bulundular.

Çal’ın turizm potansiyelinden söz eden Başkan Hakan, "İlçemiz Çal; kış turizmi, doğa turizmi ve eko turizmi açısından şanslı bir konuma sahip. Bu potansiyeli fırsata dönüştürmek istiyoruz. Seçim öncesi söz verdiğimiz projeleri hayata geçirmek için çalışıyoruz ve karavan turizmi de bu projeler arasında yer alıyor. Bugün burada ağırladığımız misafirlerimizin, Çal’da karavan turizminin gelişmesine ve yayılmasına öncülük edeceklerine inanıyorum. Bölgemizde bu anlamda çok güzel ve elverişli yerler var. Biz de Çal Belediyesi olarak, karavan, doğa ve eko turizmin gelişmesi için bu alanları uygun hale getirip, ilçemizde turizmin gelişmesi adına elimizden geleni yapacağız" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakırköyde tırın İETT otobüsünün üzerine devrildiği anlar kameradaÖnceki Haber

Bakırköyde tırın İETT otobüsünün üzerine...

Bakırköyde alt geçide çarpan tır İETT otobüsünün üzerine devrildi 8 yaralıSonraki Haber

Bakırköyde alt geçide çarpan tır İETT ot...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar