160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Çakırlar Korusuna Türkiyenin dört bir yanından ziyaretçi ilgisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çakırlar Korusuna Türkiyenin dört bir yanından ziyaretçi ilgisi
Abone ol
Atakum Belediyesinin Yenileme çalışmalarıyla çehresi Değişen Tesis, Son Olarak Türkiye’nin çeşitli Illerinden Gelen öğrenci Ve öğretmen Kafilesini Ağırladı. Incesu Yalı Mahallesi’ndeki çakırlar Korusu’nu Adım Adım Gezen Kafile, Spor Sahaları, Park Alanları, Ahşap Köprü, Restoran Ve Ata Cafe Gibi Alanlarda Keyifli Vakit Geçirdi.

Samsun’un Atakum ilçesinde yer alan Çakırlar Korusu, doğal güzelliği ve modern tesisleriyle hem yerli halkın hem de farklı illerden gelen ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Atakum Belediyesi’nin yenileme çalışmalarıyla çehresi değişen tesis, son olarak Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen öğrenci ve öğretmen kafilesini ağırladı. İncesu Yalı Mahallesi’ndeki Çakırlar Korusu’nu adım adım gezen kafile, spor sahaları, park alanları, ahşap köprü, restoran ve Ata Cafe gibi alanlarda keyifli vakit geçirdi.

Kuş sesleri ve longoz ormanlarının oluşturduğu doğal ambiyansta yürüyüş yapan öğrenciler, tesisin restoranında ve Ata Cafe’de sunulan menüleri de tatma fırsatı buldu. Ziyaretin sonunda öğrencilere günün anısına Samsun’un simgelerinden olan Onur Anıtı’nın minyatür heykelciği hediye edildi.

Atakum Belediyesi’nden yapılan açıklamada, "Sadece Atakum’un değil, Türkiye’nin simge noktalarından biri olan Çakırlar Korusu’na gösterilen ilgiden büyük memnuniyet duyuyoruz. Başkanımız Serhat Türkel öncülüğünde Atakum’un turizm potansiyelini tanıtmaya ve şehrimizi marka kent yapmaya kararlılıkla devam edeceğiz" denildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Minik kızın midesinden devasa bir saç yumağı çıktı Önceki Haber

Minik kızın midesinden devasa bir saç yu...

Cesedi, bordür taşına bağlanıp nehre atılmıştı: 5 sanığın yargılanmasına devam edildi Sonraki Haber

Cesedi, bordür taşına bağlanıp nehre atı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar