160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Çakar lamba kullanan aracın sürücüsüne ve sahibine 276 bin lira cezası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çakar lamba kullanan aracın sürücüsüne ve sahibine 276 bin lira cezası
Abone ol
Samsun’da Aracında Yetkisiz çakar Lamba Kullanan Sürücü Ve Ruhsat Sahibine Toplam 276 Bin 344 Lira Para Casına çaptırılırken, Ataç 30 Gün Trafikten Men Edilip Ehliyetine De 30 Gün Süreyle El Konuldu.

Samsun’da aracında yetkisiz çakar lamba kullanan sürücü ve ruhsat sahibine toplam 276 bin 344 lira para cezası yazıldı. Araç 30 gün trafikten men edildi, sürücünün de ehliyetine 30 gün süreyle el konuldu.

Edinilen bilgiye göre, Samsun’da trafik güvenliğini tehlikeye atan yetkisiz çakar lamba kullanımına yönelik denetimler hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri tarafından bugün saat 14.45’te İlkadım ilçesi Toybelen Mahallesi’nde bir kavşakta gerçekleştirilen denetimler sırasında, 55 plakalı siyah renkli lüks otomobilin sürücüsü T.D.’nin usulsüz çakar lamba kullandığı tespit edildi. Denetim sırasında durdurulan otomobilde 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun 26/2 maddesi gereğince sürücüye 138 bin 172 TL, ruhsat sahibine de 138 bin 172 TL olmak üzere toplamda 276 bin 344 TL idari para cezası uygulandı. Araç 30 gün süreyle trafikten men edilirken, araç sürücüsünün de 30 gün süreyle ehliyetine de el konuldu. Usulsüz çakar lamba da araç üzerinden söküldü.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Battalgazi Belediyespor, TFF Futsal 1. Ligine yükseldiÖnceki Haber

Battalgazi Belediyespor, TFF Futsal 1. L...

Yolbulan metal işçilerine Başkan Amaçtan destekSonraki Haber

Yolbulan metal işçilerine Başkan Amaçtan...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar