160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Büyükşehirin minik okçuları nefes kesti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehirin minik okçuları nefes kesti
Abone ol
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tarafından, Geleneksel Hale Getirilen Avrupa Hareketlilik Haftasının 3. Gününde Büyükşehir Belediyesinin Yetiştirdiği Minik Okçular, Sergiledikleri Performansla Nefes Kesti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından, geleneksel hale getirilen Avrupa Hareketlilik Haftasının 3. Gününde büyükşehir belediyesinin yetiştirdiği minik okçular, sergiledikleri performansla nefes kesti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, her yıl etkinliklerle geçirdiği Avrupa Hareketlilik Haftası’na hızlı bir giriş yaptı. Bisiklet turundan spor şenliğine birçok etkinlikte buluşan ve her yaşa hitap eden programların üçüncü günü ise Büyükşehir Belediyesinin uzman eğitmenleri tarafından yetiştirilen minik okçuların günü oldu. Serdivan Kapalı Spor Salonu okçuluk otağında gerçekleşen ‘’Geleneksel Türk Okçuluk Sakarya Salon İl Birinciliği’’ müsabakasında 8-13 yaş arası minikler kıyasıya bir performans ortaya koydu. Ailelerinin tezahüratları eşliğinde yarışan minik okçular, izleyenlere keyifli ve heyecanlı anlar yaşattı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dünya şampiyonu Mete Gazozdan Bayrampaşa Belediye Başkanı Aydınere ziyaretÖnceki Haber

Dünya şampiyonu Mete Gazozdan Bayrampaşa...

Çaldığı plakaları çaldığı araçlara takan hırsız kıskıvrak yakalandıSonraki Haber

Çaldığı plakaları çaldığı araçlara takan...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar