160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Büyükşehir ekiplerinden Bin 376 binada hasar tespit çalışması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehir ekiplerinden Bin 376 binada hasar tespit çalışması
Abone ol
MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DEPREM BÖLGESİNDE BİN 376 BİNADA HASAR TESPİT ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki 11 ili etkileyen iki deprem sonrasında tüm ekipleriyle yaraları sarmak için çalışan Muğla Büyükşehir Belediyesi deprem bölgesinde 1376 binada hasar tespit çalışması yaptı. Büyükşehir Belediyesi’nden 14 teknik ekip Kahramanmaraş’ta hasar tespit çalışmalarına katıldı.


Deprem bölgesinde 295 personel 94 araç ile yardım çalışmalarına katılan Muğla Büyükşehir Belediyesi altyapıdan, imara, sağlık ekiplerinden ulaşıma birçok alanda vatandaşların yanında olmak için çalışıyor. 14 teknik ekiple depremden zarar gören yapılarda hasar tespiti yapan ekipler bugüne kadar Bin 376 binada çalışma yaptı.


Muğla Büyükşehir Belediyesi ayrıca deprem bölgesinden Muğla’ya getirilen depremzede vatandaşlar için de birçok hizmeti hayata geçirdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Afet bölgesinde hastalık yayılımının önüne geçmek için çalışıyorlar Önceki Haber

Afet bölgesinde hastalık yayılımının önü...

İstanbul Tıp Fakültesi Dekanından taşınma açıklaması: Olabilecek yeni binaları tarıyoruz Sonraki Haber

İstanbul Tıp Fakültesi Dekanından taşınm...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar