160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Büyükşehir ekiplerinden anında müdahale

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehir ekiplerinden anında müdahale
Abone ol
Aydın (iha) - Nazilli’de Sabahın Erken Saatlerinde Etkili Olan Kuvvetli Sağanak Yağış Ve Fırtına Sebebiyle Devrilen Ve Gövdesi Kırılan Ağaçlar Aydın Büyükşehir Ekipleri Tarafından Kaldırıldı.

Nazilli’de sabahın erken saatlerinde etkili olan kuvvetli sağanak yağış ve fırtına sebebiyle devrilen ve gövdesi kırılan ağaçlar Aydın Büyükşehir ekipleri tarafından kaldırıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kuvvetli yağış uyarısının ardından gece saatlerinde hafif başlayan yağmur sabah saat 05.00’ten itibaren yerini şiddetli gök gürültüsü ile birlikte sağanak yağmur bıraktı. Gök gürültüsüyle birlikte çakan şimşeklerle gece aydınlandı. Şimşekler ve ardından gelen gök gürültüleri ile uykularından uyanan vatandaşlar gök gürültüsünün şiddetinden zaman zaman korkulu anlar yaşadı. Meteorolojinin uyarıları nedeniyle teyakkuz halinde olan Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, olumsuzlukların yaşandığı noktalara anında müdahalede bulundu. Ekipler fırtına ve yağmurun oluşturduğu olumsuzlukları ortadan kaldırmak için kolları sıvadı. Fırtına sonucu çeşitli noktalarda devrilen, gövdesi ve dalları kırılan ağaçlar ekiplerin yoğun çabaları sonucu kısa zamanda kaldırıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hasadı yapılan baba yemler üreticilere dağıtıldıÖnceki Haber

Hasadı yapılan baba yemler üreticilere d...

“Tarım arazileri, tarım dışı kullanılamaz”Sonraki Haber

“Tarım arazileri, tarım dışı kullanılama...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar