160x600
25 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayı boyunca 19 ilçede aşure ikramında bulunacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayı boyunca 19 ilçede aşure ikramında bulunacak
Abone ol
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Birlik, Beraberlik Ve Paylaşmanın En Güzel Simgelerinden Biri Olan Muharrem Ayı Boyunca 19 Ilçede Aşure Ikramında Bulunacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi; birlik, beraberlik ve paylaşmanın en güzel simgelerinden biri olan Muharrem ayı boyunca 19 ilçede aşure ikramında bulunacak.

Muharrem ayı boyunca, Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı aşevlerinde özenle hazırlanan aşureler Antalya’nın dört bir yanında vatandaşa ikram edilecek.

Aşure geleneği sürecek

Bu yıl gerçekleşecek aşure ikramına ilişkin bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardımlar Şube Müdürü Funda Alpaslan Talay, "Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak bu yıl da aşure geleneğimizi sürdüreceğiz. Merkez aşevimiz, Manavgat ve Alanya aşevlerimizde özenle hazırlanan aşurelerimizi 19 ilçemizde Antalya halkıyla buluşturacağız. Bu önemli geleneği sürdürürken, Antalyalı hemşehrilerimizi de ikramlarımızı kabul ederek, paylaşmaya davet ediyoruz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ASİMED Başkanı Savaş Eğilmez; Provokasyonların amacı huzurumuzu ve birliğimizi bozmaktır Önceki Haber

ASİMED Başkanı Savaş Eğilmez; Provokasyo...

Anız yangını bahçelere sıçradı Sonraki Haber

Anız yangını bahçelere sıçradı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar