160x600
27 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Büyükşehir Belediyesi 4 ayrı ilçede 9 yerleşim biriminde çalışma başlatıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehir Belediyesi  4 ayrı ilçede 9 yerleşim biriminde çalışma başlatıldı
Abone ol
Aydın'da Etkili Olan Sanak Yağış Ve Ardından Yaşanan Sel Felaketinin Yaralarının Sarılması Için çalışmalara Başlandı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı özlem çerçioğlu, şu Anda 4 Ilçede 9 Ayrı Yerleşim Biriminde çalışmaların Devam Ettiğini Belirtti.

Aydın’da etkili olan sanak yağış ve ardından yaşanan sel felaketinin yaralarının sarılması için çalışmalara başlandı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, şu anda 4 ilçede 9 ayrı yerleşim biriminde çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Seli en etkili olduğu Söke ilçesinde 2 kişi hayatını kaybederken, kayıp olan 7 kişinin arandığı ve yaralı olan bazı vatandaşlarında hastanelere sevk edildiği öğrenildi. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Söke’ye bağlı Kisi, Güneyyaka, Demirçay, Nalbantlar köylerinde, Koçarlı ilçesine bağlı Güdüşlü, Boydere ve Zeytinköy, Karpuzlu ilçesine bağlı Tekeler ve Çine İlçesi’ne bağlı Bedirler köylerinin selden etkilendiği ve tüm köylere de ekip sevk edildiği belirtildi.

Aydın’da selin yaralarının sarılması amacıyla ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
84 düzensez göçmen yakalandı Önceki Haber

84 düzensez göçmen yakalandı

Beton mikseri ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı Sonraki Haber

Beton mikseri ile otomobil çarpıştı: 2 y...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar