160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Büyükçekmecedeki feci kazada korkunç ayrıntı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükçekmecedeki feci kazada korkunç ayrıntı
Abone ol
OĞUZHAN KOLVER

Büyükçekmece’de dün yaşanan kazada ölü sayısı 3’e yükselirken gözaltına alınan sürücü Samet Tüfekçiler’in daha önceden ehliyetine alkollü araç kullanmaktan dolayı el konulduğu, ilk yapılan testte ise kaza sırasında alkollü olmadığı öğrenildi.


Olay, dün Kumburgaz’da saat 16.50 sıralarında E-5 karayolu üzerinde gerçekleşmişti. Takla atarak yoldan çıkan araç, yol kenarındaki otobüs durağında bekleyen öğrencilerin arasında dalmıştı. Kazada 15 kişi yaralanırken ölü sayısı ise bu sabah 3’e yükseldi. Oğuzhan Kolver ve Mehmet Alp Güney’in ardından Murtaza Mardani isimli öğrencinin de hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.



Feci kazada korkunç ayrıntı


Gözaltına alınan sürücü Samet Tüfekçiler’in daha önce alkollü araç kullanmaktan dolayı ehliyetine el konulduğu, ilk yapılan testte ise kaza sırasında alkollü olmadığı öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kadın çiftçiler eğitimlerle güçleniyorÖnceki Haber

Kadın çiftçiler eğitimlerle güçleniyor

Hatayda trafo kapaklarını çalan şüpheli yakalandıSonraki Haber

Hatayda trafo kapaklarını çalan şüpheli...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar