160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

‘Bursanın Ufak Tefek Taşları kliple buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
‘Bursanın Ufak Tefek Taşları kliple buluştu
Abone ol
HAYIRSEVER İŞ ADAMI SABAHATTİN GAZİOĞLU TARAFINDAN YAPTIRILAN VE KISA SÜREDE BİR ÇOK ALANDA BAŞARILARA İMZA ATAN MACİDE GAZİOĞLU KÜKÜRTLÜ ORTAOKULU, ŞİMDİ DE BURSA'NIN TANITIMINA KATKI AMACIYLA HAZIRLANAN KLİP İLE GÜNDEMDE.

Hayırsever iş adamı Sabahattin Gazioğlu tarafından yaptırılan ve kısa sürede bir çok alanda başarılara imza atan Macide Gazioğlu Kükürtlü Ortaokulu, şimdi de Bursa’nın tanıtımına katkı amacıyla hazırlanan klip ile gündemde.


Bursa’nın tanıtımı amacıyla okulun müzik öğretmenlerinden Derya Büke tarafından hazırlanan "Bursa İçin Söyle" projesi kapsamında, okulun korosu tarafından Bursa’nın Ufak Tefek Taşları Türküsü seslendirildi. Türkünün müziği Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından icra edilirken, klibi de CHT Medya tarafından hazırlandı.


Bursa’nın tanıtımı için bu sosyal sorumluluk projesine imza atan paydaşlar sayesinde ortaya güzel bir eser konuldu. Türkünün klip çekimleri; tarihi surlar, Hacivat - Karagöz Anıtı, Irgandı Köprüsü, Tophane, Gökdere ve okulun bazı bölümlerinde yapıldı. Klipte, Hüdavendigar Parkı, Yeşil Cami, Yeşil Türbe, Gölyazı, Keles, Gököz Göleti, Uludağ, Timsah Arena, Ulucami, Emirsultan Cami, Eşkel, İznik Gölü, Teleferik ve kaplıca görüntülerine de yer verildi.


Güzel bir proje oldu


"Bursa İçin Söyle" projesini yapmayı planladıklarında, ’herhangi bir maddi kaynak olmadan yapabilir miyiz?’ Diye düşündüklerini belirten proje sorumlusu ve müzik öğretmeni Derya Büke, "Müdürümüz Ramazan Yürük, bu konuda bizi çok destekledi. Yine müzik öğretmeni olan Eşim Burhan Büke ve Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi’ndeki öğretmen arkadaşlarımız bu proje büyük emek verdiler. Çekimler konusunda da CHT Medya çok güzel destek sağladı. Ortaya çok güzel bir proje çıktı, herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.


Macide Gazioğlu Kükürtlü Ortaokulu olarak hep başarılı işlerle anılmak için çalıştıklarını belirten okul müdürü Ramazan Yürük, "Bu projede yer alan öğrencilerimiz ile öğretmenlerimize ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Okul olarak, bu çalışmayla yine özel bir çalışmaya imza attık" diye konuştu.


CHT Medya adına klibin yönetmenliğini üstlenen Cihat Özkan ise "Bursa’nın doğal ve tarihi güzelliklerini, kültürel mirasını daha iyi tanıtmak ve gelecek nesilllere aktarabilmek için kentimizde çok daha fazla proje gerçekleştirilmesine ihtiyaç var. O yüzden bu talep geldiğinde hemen kabul ettik. Bu güzel şehrin tanıtımı için hepimize görev düşüyor" şeklinde konuştu.


Bursa’nın Ufak Tefek Taşları Türküsü’nün klibi 13 Haziran Pazartesi günü CHT Medya’nın Youtube sayfasından yayınlandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşardan müdürlerine tasarruf talimatıÖnceki Haber

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşardan mü...

Akademisyenler Baküde bir araya geldiSonraki Haber

Akademisyenler Baküde bir araya geldi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar