160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bursadaki Suriyeliler sokaklara döküldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bursadaki Suriyeliler sokaklara döküldü
Abone ol
Suriye'de 61 Yıllık Esed Rejiminin Devrilmesinin Ardından Bursa'da Ikamet Eden Suriyeliler, Sokaklara çıkarak Kutlamalar Yaptı. Türk Bayrağı Ve Suriye Bayrağı Açan Vatandaşlar, "inşallah Yakın Zamanda Memleketimize Döneceğiz. Herkes Bizi Bıraktı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bırakmadı. Biz Hepimiz Kardeşiz" Diye Konuştu.

Suriye’de 61 yıllık Esed rejiminin devrilmesinin ardından Bursa’da ikamet eden Suriyeliler, sokaklara çıkarak kutlamalar yaptı. Türk bayrağı ve Suriye bayrağı açan vatandaşlar, "İnşallah yakın zamanda memleketimize döneceğiz. Herkes bizi bıraktı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bırakmadı. Biz hepimiz kardeşiz" diye konuştu.

Suriye Milli Ordusu ve muhalif güçlerin Şam’a girmesi ile birlikte Baas Rejimi çöktü. Esad Ailesi’nin iktidarının son bulmasıyla Türkiye’deki Suriyeliler sevinç gösterileri yaptı. Bursa’da da bir araya gelen Suriyeliler, araçlarla konvoylar yapıp sloganlar attı. Lokum dağıtan Türk ve Suriye bayrağı açan Suriyeliler, "Biz çok mutluyuz. Halep kurtuldu. İnşallah yakın zamanda memleketimize döneceğiz. Allah’a şükürler olsun. Yakın zamanda Türkiye’yi terk edeceğiz. Biz hepimiz kardeşiz. Bunu biz her zaman söylüyoruz. Herkes bizi bıraktı, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bizleri bırakmadı. Sonunda Esed’den kurtulduk. Yıkılan yerleri en kısa zamanda yapacağız. Bizler ülkemize geri döneceğiz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağda kurallara uymayan motosikletlilere ceza yağdıÖnceki Haber

Tekirdağda kurallara uymayan motosikletl...

Afyonkarahisarda uyuşturucu satıcısı yakalandıSonraki Haber

Afyonkarahisarda uyuşturucu satıcısı yak...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar