160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bursada kamyonet bariyere saplandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bursada kamyonet bariyere saplandı
Abone ol
Gebze Orhangazi Izmir Otolu Orhangazi Kavşağı çıkışında Kontrolden çıkan Bir Kamyonet Bariyere çarparak Devrildi. Hurdaya Dönen Kamyonetin Sürücüsü şans Eseri Kazayı Hafif Sıyrıklarla Atlattı.

Bursa Orhangazi’de otoyol kavşağı çıkışında kontrolden çıkan bir kamyonet bariyere çarparak devrildi. Hurdaya dönen kamyonetin sürücüsü şans eseri kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Kaza saat 10.00 sıralarında Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu, Orhangazi kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Bursa istikametinden gelip İstanbul istikametine doğru gitmekte olan Muhammet Şükrü Öztürk (38) idaresindeki 35 AVC 716 plakalı kapalı kasa kamyonet Orhangazi kavşağında kontrolden çıktı.

Bariyere saplanıp devrildi

Devrilen kamyonet kavşaktaki bariyere saplandı. Kazada kamyonet hurdaya döndü. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevkedildi. Kamyonetten çıkarılan sürücü Muhammet Şükrü Öztürk, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansta tedavi edildi. Kaza yapan kamyonet çekici yardımı ile bulunduğu yerden kaldırılırken, jandarma ve polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Altınova itfaiyeden, MYOya eğitimÖnceki Haber

Altınova itfaiyeden, MYOya eğitim

Kahtada dijital 3D mamografi cihazı hizmet vermeye başladıSonraki Haber

Kahtada dijital 3D mamografi cihazı hizm...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar