160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bursada Hakan Altun özlemi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bursada Hakan Altun özlemi
Abone ol
ŞARKILARINA EŞLİK EDEN BURSALI DİNLEYİCİLERE SIK SIK MİKROFON UZATAN ALTUN, KEYİFLİ ANLAR YAŞADI.

Söylediği şarkılarla kalplere dokunmayı başaran başarılı şarkıcı Hakan Altun, Bursa’da hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Altun, kendisine sevgi selinde bulunan hayranlarına teşekkür ederek, hem hüzünlendirdi hem de coşturdu.


Arabesk müziğin güçlü seslerinden Hakan Altun, Bursalı sevenleriyle buluştu. ’Bir Telefon’ adlı klasikleşen şarkısıyla dinleyenlerini selamlayan Altun, 2 saat sahnede kaldı. Mekanı tamamen dolduran yaklaşık 1500 kişiye birbirinden farklı şarkılarını seslendiren Altun, konserin son bölümlerine doğru enerjiyi artırdı. Hareketli şarkılarda kendinden geçen Altun, solisti Funda Gürses ile birlikte sahnede halay çekti.


‘Sen de Ağla’ ve ‘Teklif Ediyorum’ şarkılarını da seslendiren Altun, kendisini dinlemeye gelen Bursalılara teşekkür etti. Altun’un söylediği aşk şarkılarıyla hüzünlenen hayranları, ardından hareketli parçalarla doyasıya eğlendi. Sahnede orkestrası ile birlikte kaşık havası da oynayan Hakan Altun, "Bu geceki performansımızı bizi ilk defa dinleyemeye gelen arkadaşlarımıza ithaf ediyoruz" dedi.


Hakan Altun müzisyenleri onore etmeyi unutmadı. Altun; “Türkiye’de herkes şarkı söyleyebilir, Türkiye’de herkes alkışlayabilir ama herkes enstrüman çalamaz arkadaşlar. Onlar benim ailemden daha çok gördüğüm insanlar” diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarihi camii restorasyon bekliyor.Önceki Haber

Tarihi camii restorasyon bekliyor.

(Özel) Bursada askıda gelinlik..Gelinlikleri bedava dağıtacak şanslı adayları arıyorSonraki Haber

(Özel) Bursada askıda gelinlik..Gelinlik...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar