160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bursada 19 Mayıs coşkusu sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bursada 19 Mayıs coşkusu sürüyor
Abone ol
Bursa’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı.

Bursa’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşku devam ediyor. Gencinden yaşlısına, kutlamalarda meydanlara indi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihindeki dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919’un 105. yıl dönümünün kutlamaları, Bursa’da aralıksız devam ediyor. Gençlik ve Spor Bursa İl Müdürü Rahmi Aksoy’un Atatürk Heykeli önünde çelenk sunumuyla başlayan tören, Kent Müzesi önünden Millet Kütüphanesine bando eşliğinde yürüyüş ile devam etti. Gazilerin, sporcuların, öğrencilerin ve Bursa protokolü kol kola yürüdü.

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İl Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu, Bursa İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Tekin Aktemur, Gençlik ve Spor Bursa İl Müdürü Rahmi Aksoy ve çok sayıda vatandaş gençlerin yaptığı halk oyunları, karete ve çeşitli spor dallarındaki gösterilerini ilgiyle takip etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Rahmi Aksoy, aydınlık yarınların teminatı olan gençlerle bir arada olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vartoda 19 Mayıs coşkusuÖnceki Haber

Vartoda 19 Mayıs coşkusu

İklim izcileri Atanın huzurundaSonraki Haber

İklim izcileri Atanın huzurunda

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar