160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Burdur’da avlanmak için yaylaya çıkan 2 kişiden biri kayboldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Burdur’da avlanmak için yaylaya çıkan 2 kişiden biri kayboldu
Abone ol
Burdur'un Karamanlı ilçesinde avlanmak için gittiği yaylada kaybolan kişinin bulunması için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Burdur'un Karamanlı ilçesinde avlanmak için gittiği yaylada kaybolan kişinin bulunması için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, Antalya'dan Burdur'a gelen 2 kişi, avlanmak için Karamanlı ilçesinin Eşeler yaylasına gitti.

Avcılardan birinin kaybolması üzerine bölgeye Jandarma, 112 Acil Sağlık, UMKE, AFAD ve Milli Eğitim Bakanlığı Arama ve Kurtarma Birimi (MEB AKUB) ekipleri sevk edildi.

Harımlı mevkisinde kaybolduğu belirtilen Ramazan Ç'nin (48) bulunması için bölgede kapsamlı arama çalışması başlatıldı.

Burdur, Isparta ve Denizli AFAD arama kurtarma ekibinin yer aldığı çalışmalarda, termal kamera ve iz takip köpekleri de kullanılıyor.

 

 

 

 

 

 

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gazzenin kuzeyine 100 yardım tırı ulaştı Önceki Haber

Gazzenin kuzeyine 100 yardım tırı ulaştı

Antalya Büyükşehir Belediyesi yağış ve fırtınada 963 ihbara müdahale etti Sonraki Haber

Antalya Büyükşehir Belediyesi yağış ve f...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar