14 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Burdur Belediyesine ait kreşte yemek sonrası çocuklarda kusma ve bulantı şikayeti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Burdur Belediyesine ait kreşte yemek sonrası çocuklarda kusma ve bulantı şikayeti
Abone ol
Burdur Belediyesine Ait Bir Kreşte Geçtiğimiz Cuma Günü Yedikleri Yemek Sonrasında Rahatsızlanan Yaklaşık 30 öğrenci Zehirlenme şüphesiyle Hastanelik Oldu.

Burdur Belediyesine ait bir kreşte geçtiğimiz cuma günü öğle saatlerinde yedikleri yemek sonrasında rahatsızlanan yaklaşık 30 öğrenci velileri tarafından hastanelere götürüldü.

Olay, geçtiğimiz cuma günü Burdur Belediyesine ait Afet ve Fikret Şavklı Kreşi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kreşte eğitim gören öğrencilerden yaklaşık 30 çocuk öğle yemeğinde tavuk çorbası yedikten sonra bulantı ve kusma şikayetiyle rahatsızlandı. Rahatsızlanan öğrenciler, velileri ile birlikte Burdur Devlet Hastanesi ve Isparta’daki çeşitli hastanelere başvurdu. Zehirlenme şüphesiyle tedavi altına alınan birçok öğrenci tedavilerinin ardından taburcu olurken bazı öğrencilerin halen tedavilerinin halen devam ettiği öğrenildi. İlgili kurumlar tarafından yemeklerden numuneler alınırken öğrencilerin neden rahatsızlandığı yapılacak olan çalışmanın ardından belli olacak.

Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kartepede Sakal-ı Şerif ve Kabe örtüsü ziyarete açıldı Önceki Haber

Kartepede Sakal-ı Şerif ve Kabe örtüsü z...

Diyarbakırda aranan 127 kişi JASAT tarafından yakalandı Sonraki Haber

Diyarbakırda aranan 127 kişi JASAT taraf...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar