Osmaniye Belediyesi FıstıkFest
20 Ekim 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bungalov havuzuna düşen 4 yaşındaki çocuk, bir hafta sonra yaşamını yitirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bungalov havuzuna düşen 4 yaşındaki çocuk, bir hafta sonra yaşamını yitirdi
Abone ol
Sakarya'nın Sapanca Ilçesinde Konaklama Tesisinin Havuzuna Düşerek Boğulma Tehlikesi Geçiren 4 Yaşındaki çocuk, Tedavi Gördüğü Hastanede Yaklaşıık Bir Hafta Sonra Hayatını Kaybetti.

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde konaklama tesisinin havuzuna düşerek boğulma tehlikesi geçiren 4 yaşındaki çocuk, tedavi gördüğü hastanede yaklaşıık bir hafta sonra hayatını kaybetti.

Olay, 26 Ağustos günü İstanbuldere Mahallesi’nde bulunan bir konaklama tesisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ailesiyle birlikte tesiste konaklayan 4 yaşındaki M.A.Ç., henüz belirlenemeyen bir sebeple bungalovun havuzuna düştü. Çocuğun havuzda boğulma tehlikesi geçirdiğini fark eden ailesi, duruma müdahale ederek çocuğu sudan çıkardı. İhbar üzerine adrese sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan çocuk, Sapanca İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada doktorların yoğun müdahalesi sonucu kurtarılan M.A.Ç., detaylı tedavi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Burada tedavi altına alınan çocuk, yaklaşık bir hafta sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kütahya Belediye Başkanı Kahveci, zabıta personeliyle bir araya geldi Önceki Haber

Kütahya Belediye Başkanı Kahveci, zabıta...

Muğla 112 Acil Çağrı Merkezine 8 ayda 900 bin çağrı yapıldı Sonraki Haber

Muğla 112 Acil Çağrı Merkezine 8 ayda 90...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar