160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bu proje istihdamda engel tanımıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bu proje istihdamda engel tanımıyor
Abone ol
Kocaeli'de Yürütülen "istihdamda Ben De Varım" Projesi Iş Arayan Engelli Vatandaşlar Ile Işverenler Arasında Köprü Kuruyor.

Kocaeli’de yürütülen "İstihdamda Ben de Varım" projesi iş arayan engelli vatandaşlar ile işverenler arasında köprü kuruyor.

Çalışmak isteyen ancak iş bulmakta zorlanan engelli vatandaşlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nün yürüttüğü "İstihdamda Ben de Varım" projesiyle iş imkanı buluyor. Bu kapsamda Büyükşehir, işveren ve engelli vatandaş arasında köprü vazifesi görüyor. Mülakat sürecinden işe girişe kadar her türlü sürecin Büyükşehir Belediyesi tarafından takip edildiği proje, çalışma hayatında engelleri kaldırmayı amaçlıyor.

Bir önceki işinden kapanma gerekçesiyle çıkarılan ve 5 kişilik bir ailenin geçimini sağlayan Recep Karaca 2 aydır iş arıyordu. Büyükşehir’den gelen telefonla katıldığı mülakatta, "Elimden her iş gelir, yarın gel deseler gelirim" diyen Karaca, başarılı geçen mülakatın ardından Kocaeli Şehir Hastanesi’nde işe başladı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karadenizlinin vazgeçilmezi hamsi farklı türlerdeki yemeklere tat veriyorÖnceki Haber

Karadenizlinin vazgeçilmezi hamsi farklı...

Muhaliflerin Şamı ele geçirmesi İstanbulda konvoylarla kutlandıSonraki Haber

Muhaliflerin Şamı ele geçirmesi İstanbul...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar