160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bozüyükte bayram öncesinde tatlı imalathanelerine denetleme

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bozüyükte bayram öncesinde tatlı imalathanelerine  denetleme
Abone ol
BOZÜYÜK BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, YAKLAŞAN KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE TATLI İMALATHANELERİ İLE UNLU MAMÜL İMALATHANELERİNİ DENETLEDİ.

Bozüyük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde tatlı imalathaneleri ile unlu mamül imalathanelerini denetledi.


Bozüyük Belediyesi Zabıta ekipleri Bozüyüklülerin sağlıklı ve hijyenik şartlarda üretilmiş gıdaları tüketmeleri amacıyla gerçekleştirdiği denetimlerini bayram öncesinde yoğunlaştırdı. Yapılan denetimlerde; iş yerlerinin hijyen kurallarına uygun olup olmadığı, satışa sunulan ürünlerin tazeliği ile üretim ve satışların hangi ortamlarda yapıldığı kontrol edildi. İş yerlerinin ruhsatlarını da inceleyen ekipler yapılan üretimlerin hijyen kurallarına uygunluğu konusunda da titizlikle incelemelerde bulunuyor.


Zabıta ekipleri unlu ve şekerli gıda üretim yerlerine yönelik gerçekleştirdikleri denetimleriyle vatandaşların huzurlu bir bayram alışverişi yapmalarını sağlıyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gebzede cami ve ibadethaneler bayrama hazırlanıyor Önceki Haber

Gebzede cami ve ibadethaneler bayrama ha...

Tekirdağda buğday hasadı sürüyor Sonraki Haber

Tekirdağda buğday hasadı sürüyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar