04 Ekim 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bozulan yollar düzeltiliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bozulan yollar düzeltiliyor
Abone ol
Adıyaman Belediyesi Fen Işleri Müdürlüğü Ekipleri, Depremin Olumsuz Etkilerini Ortadan Kaldırmak Için şehir Genelinde Yol Yenileme Ve Düzenleme çalışmalarına Devam Ediyor.

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, depremin olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak için şehir genelinde yol yenileme ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Adıyaman’da hayatın normale döndürülmesi için çalışmalarını yoğunlaştıran Adıyaman Belediyesi, şehir genelinde hasar gören yollarda onarım çalışmaları yapılıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer, depremin etkilerini ortadan kaldırmak için çalışmaların şehir genelinde devam edeceğini belirtti.

Yetkililer, “Ekiplerimiz depremden kaynaklanan bozulma ve çökmeleri ortadan kaldırmak için kent merkezindeki tüm cadde ve sokaklarda asfaltlama, yama, kaldırım onarım ve tadilat çalışmalarına devam ediyor. İnşallah kısa süre içerisinde bozulan tüm yolları onararak vatandaşlarımıza rahat bir ulaşım imkanı sağlayacağız” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dereceye girenler ödüllerini aldı Önceki Haber

Dereceye girenler ödüllerini aldı

Geleneksel okçuluk turnuvası ve fidan dikme etkinliği yapıldı Sonraki Haber

Geleneksel okçuluk turnuvası ve fidan di...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar