160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bozkırda çocuklara Teravih namazı sonrası geleneksel Ramazan eğlencesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bozkırda çocuklara Teravih namazı sonrası geleneksel Ramazan eğlencesi
Abone ol
Konya'nın Bozkır Ilçesinde Bu Ramazan Ayında çocuklar, Teravih Namazı Sonrasında Düzenlenen özel Bir Etkinlikle Doyasıya Eğlendi.

Konya’nın Bozkır ilçesinde bu Ramazan ayında çocuklar, Teravih namazı sonrasında düzenlenen özel bir etkinlikle doyasıya eğlendi.

Bozkır Gençlik Merkezi tarafından organize edilen programda, davul eşliğinde söylenen maniler ve ilçe turuyla çocuklara unutulmaz bir gece yaşatıldı. Bozkır Gençlik Merkezi’nin düzenlediği etkinlikte, çocuklar davulcularla birlikte mani söyleyerek ilçe merkezinde keyifli bir gezi yaptı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı programda, çocuklar hem Ramazan’ın manevi atmosferini hem de eski ramazan geleneklerini yaşama fırsatı buldu.

Geleceğe anı biriktiriyoruz

Bozkır Gençlik Merkezi’nden yapılan açıklamada, "Güzel çocuklarımıza yıllar sonra anlatacakları eski Ramazan hatıralarını şimdiden yaşatıyoruz. Manilerle Ramazan programımızın ilki yüksek katılımla gerçekleşti" ifadelerine yer verildi. Etkinliğina devam edeceği belirtilirken, çocukların ve ailelerin yoğun ilgisi dikkat çekti. Bu tür organizasyonlarla hem kültürel değerlerin yaşatıldığı hem de çocukların Ramazan coşkusunu doyasıya hissettiği vurgulandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başarılı akademisyenler ödüllendirildiÖnceki Haber

Başarılı akademisyenler ödüllendirildi

Dev fuarın hazırlıkları sürüyorSonraki Haber

Dev fuarın hazırlıkları sürüyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar