160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Boş olması gereken alana sürücüler araçlarını park ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Boş olması gereken alana sürücüler araçlarını park ediyor
Abone ol
Eskişehir'de Park Yapılmasının Yasak Olduğu Alana Araçlarını Bırakan Bazı Duyarsız Sürücüler Eskişehir Sağlık Müdürlüğü'nün Aracına Ait Alana Da Park Etmesi Dikkat çekti.

Eskişehir’de park yapılmasının yasak olduğu alana araçlarını bırakan duyarsız sürücüler, çevredeki vatandaşların tepkisine neden olurken görüntü kirliliği oluşturdu.

Odunpazarı ilçesi İstiklal Mahallesi’nde İki Eylül Caddesi ile Şair Fuzuli Caddesi’ni bağlayan sokağa yol boyunca park edilen araçlar görüldü. Normalde park yapılmasının yasak olduğu bilinen bölgede sürücülerin bu şekilde kuralları umursamayarak sokağı daraltması yayaların tepkisini topladı. Demir duba olarak kullanılan engellerde duyarsız sürücülere engel olamadı. Ayrıca, Eskişehir Sağlık Müdürlüğü Ek Hizmet Binası’nın önünün de park alanı haline çevrilmesi nedeniyle bir aşı nakil aracının kendi yeri yerine tramvay yolunun kenarında durduğu görüldü.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eskişehir güne eksi 7,7 derece sıcaklıkla başladıÖnceki Haber

Eskişehir güne eksi 7,7 derece sıcaklıkl...

Kuyumcu esnafı kesme altın tehlikesinin önüne geçmeye çalışıyorSonraki Haber

Kuyumcu esnafı kesme altın tehlikesinin...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar